Tv5play lene antonsen naken

tv5play lene antonsen naken

Hun er bare en person hun også, så ikke heng ut noen og vær ufine sånn uten videre. Vær heller saklig og oppføre dere folkelig. Egne meninger er lov det da, men skriv det som det.

Og ja, Lene er vell som en  Ferrari he he he Nei, denne teksten er ikke sponset av Lene, om noen skulle mene det. Bare et ærlig svar fra en normal mann i gata. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Fire teknologiområder Norge vil satse på Digi. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Lene Antonsen på snap Startet av Cb , Logg inn for å svare. Kjæresten min følger Lene Antonsen på snapchat, hun som selger nakenbilder osv som det har vært mye om i media i det siste. Han sier det er pga han syns saken er interessant, men jeg er hellig overbevist over at det er pga alle lettkleddbildene hun legger ut. Hater at han følger henne, da hun er ganske så drøy på snap og oppfordrer menn til å kjøpe bilder og bli medlem på forskjellige sex-sider.

Følger dere Lene Antonsen? Dette innlegget har blitt redigert av Cb Ikke har jeg "Snap" heller. Dersom kjæresten din følger slike kvinner på sosiale medier, så er det selvfølgelig fordi han synes de er attraktive. Jeg skjønner ikke engang hvorfor han prøver å bortforklare det.

Dette innlegget har blitt redigert av Skurupu: Fear and Loathing in Manila. Clear Eyes, Full Hearts, Can't lose. Selv om jeg er glad og fornøyd med å kjøre min Toyota Avensis som er god nok, betyr det ikke at jeg ikke er imponert når jeg ser en Ferrari Hm. Så du mener Lene Antonsen er like pen som en Ferrari ? Hun er jo faktisk ikke så jævla hot. Men klart, silikonpupper tiltrekker jo de fleste. E Bruker Medlemmer 1  innlegg   4. Greit nok at han ser på andre, men vær mann nok til å vær ærlig å si det da enn å bortforklare det og si at han følger henne pga skolesaken i media.

Trenger heller ikke gjøre det så jævla obvious at han sjekker ut andre? Hi Canes Lux Vitae Mea: Liker at du er ærlig med det. Er nok det som irriterer meg med alt dette, at han ikke er ærlig og kommer med løgner pga dette kanskje er noe han tror jeg vil høre. Jeg vet ikke hvem Lene er, men kanskje typen din syns hun er en Ferrari Hvis du vet noe om menn, så tar nok ikke drømming om en Ferrari opp nok tid til å distrahere oss fra å mekke på Toyotaen. Dette innlegget har blitt redigert av Rudde: Men ser egentlig ikke problemet, han møter jo henne ikke, og kjøper vel mest sannsynligvis ikke bilder av henne.

Er det ikke en regel som heter se, men ikke røre? Du kan jo bare spørre han om han kan slette hu fordi du ikke liker det, og da regner jeg med at han er såpass grei å fjerner hun.. Jeg googlet denne "damen" og hun er stygg. Æsj Dette innlegget har blitt redigert av Stian Hammer: Det største problemet her er kjæresten dårlige smak. Jeg har fulgt henne i over et år nå Så når det er sagt, så vil jeg si noe mer også.

Svar på siterte innlegg       Tøm. Logg inn Trenger du en brukerkonto? Du må nå logge inn med epost. Jeg skjønner ikke på hvilken måte disse bildene kan påvirke den jobben jeg gjør som vernepleier, forteller hun. Har du blitt med på suksessen? Antonsen begynte å ta bilder av seg selv via Snapchat i , ett år etter hun hadde deltatt i realityserien Paradise Hotel.

Det slo an i vennegjengen, så jeg bestemte meg for å åpne kontoen. Den første dagen jeg åpnet den fikk jeg over følgere, forteller hun. Siden den gang har kontoen vokst, og vernepleierstudenten har oppdaget at hun kan tjene raske penger på å selge toppløsbilder med den populariteten hun har opparbeidet seg på Snapchat og ved å delta på ulike realityprogram.

Det er jo bare snakk om pupper, og for meg er ikke det noe problem å dele. I går solgte jeg et bilde for 10 kroner, utbryter hun. Tjener ti tusen på to timer: Dette er studentene som selger sex. Jeg får jo kanskje halvparten av det igjen etter at sms-tjenesten har fått sin del, og så må jeg skatte av det igjen.

Det sier seg jo selv at man må selge ganske mange bilder for å få en god lønning. Antonsen blar nedover de siste bildene hun har sendt på den rosa telefonen sin. Hun sender ikke hva som helst, men prøver å sende det kundene ønsker etter rimelighetens grenser. Trusa beholder hun alltid på, og hun sender ikke ansiktet sitt. Også er det mange som spør etter bilder av føttene mine. Folk har lyst til å se føttene mine i alle mulige positurer, sier hun mens hun ler.

Her om dagen solgte jeg fire bilder av bare føttene mine. Hei, kan jeg se på føttene dine? Ja, det kan du. Det hender jeg selger sokker også. Jeg tenkte jeg skulle gjøre det i kveld faktisk, forteller hun. Vernepleierstudenten forteller at mengden av forespørsler varierer, men at hun vanligvis pleier å sette av tre til fire dager i uka hvor hun prøver å selge flest mulige bilder.

Det kommer også an på hvor aktiv hun er på Snapchat. Tenk å slippe å gå på jobb, fader så deilig. Men jeg vet jo ikke hvor lenge jeg kommer til å fortsette med dette.

Selv skjønner ikke Antonsen hvordan det å kle av seg kan skade andre. Hun mener at så lenge hun selv trives med det hun holder på meg og har et naturlig forhold til kropp, så betyr det ikke så mye om hva alle andre måtte mene om henne. Man kan mene hva man vil, men jeg forstår ikke hvorfor noen oppsøker Snapchat-kontoen min hvis de ikke liker det jeg driver med. Det er veldig mange som henger seg opp i det jeg gjør og sier. Da tenker jeg at det ikke er sikkert at det er hat, men heller fascinasjon.

Det er veldig mange som sender toppløse bilder på Snapchat. Forskjellen er at jeg tjener penger på det.

tv5play lene antonsen naken Siden den gang har kontoen vokst, og vernepleierstudenten har oppdaget at hun kan tjene raske penger på å selge toppløsbilder med den populariteten hun har opparbeidet seg på Snapchat og ved å delta på ulike realityprogram. Du må nå logge inn med epost. Kjør på, og ikke stopp, forteller hun og legger til: Det er veldig mange som sender toppløse bilder på Snapchat. Og Lene er ikke den som viser seg mest der ute. Svenske pornofilmer bdsm forum sier seg jo selv at man må tv5play lene antonsen naken ganske mange bilder for å få en god lønning. Den første dagen jeg åpnet den fikk jeg over følgere, forteller hun.

0 thoughts on “Tv5play lene antonsen naken”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *