Norske pupper norsk sex blogg

norske pupper norsk sex blogg

Hun har noen kjempepupper, sier Julian 20 fornøyd til kamera og referer til den 46 år gmle blondinen med store silikonpupper. Det kan nevnes at Linse, hvis egentliges navn er Lenina Kessler, er en dansk TV-personlighet som er mest kjent for at hun visstnok har Skandinavias største silikonbryster. Hun har også spilt i flere filmer og hun har hatt sitt eget realityprogram på danske TV 3.

Serien viste hvordan fetisj modellen og skuespilleren lever sitt liv, og både datteren, Stephanie, Moren, Ann, og hennes kjente bror, den profesjonelle bokseren Mikkel Kessler, var med i programmet. Linse har også sin egen blogg. Det sies ingenting om de tre eldre kvinnen vil bli lenge på hotellet eller ikke, men blant deltakerne som allerede har sjekket inn og vist seg i første episode av programmet er det mange langt yngre jenter å finne.

Det som er sikkert er at en av realityguttene skal på date med de tre MILF-ene, men at ingen av dem vil dele rom med unggutten. Norsk Paradise Hotel Innspillingen av den norske utgaven av Paradis Hotel er allerede i full gang, og de realitydeltakerne befinner seg for tiden i Mexico.

Til tross for at den danske vrien med å sende inn et utvalg MILFs på hotellet utvilsomt vekker oppsikt vil det ikke bli noen eldre damer å se i den norske utgaven av programmet. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i TV3, til Side2. Den norske utgaven av Paradise Hotel vil vises på TV 3 i løpet av våren.

Eller, det vil hvert fall ikke jeg! Nei, jeg har ingen tatoveringer! Hva kan jeg egentlig svare? Det var det for denne gang! Det er aldri greit. Det er ikke innafor at noen tar screenshot, men det er en risiko man tar. Det samme gjelder tilbake. Sex skal aldri presses. Fordi hun ikke klarte alt hun selv ville. De er der fordi hun ikke har pustet, sovet og spist som hun burde og fordi hodepinen nesten er uutholdelig. Noe bedre kan vi jo faktisk ikke.

Jeg tror hvert fall det kan bli litt kult Hipphurra for en effektiv og fin dag! Jeg har jo hvert fall sendt den. For, hva er en av de gyllene reglene i et vennskap? Joda, man lager kanskje en avtale om at man ikke skal snakke om det. Var det derimot snakk om kids og forlovelse er muligens saken  liiiiitt  annerledes. Det er faktisk skikkelig kjipt og vanskelig. Venninna mi ville jeg skulle skrive om det og hun tar gjerne i mot tips i kommentarfeltet. Ute griller C, lillebroren hans og faren hans.

Selv lager jeg kyllingsalat samtidig som jeg blogger. Sola skinner, jeg har det fint og jeg tenker mye om dagen. Nesten litt for mye. Vet dere hva jeg klarte idag? Og vet dere hva? Selvom jeg surra MAX! Og det er like frustrerende hver eneste gang. For nei, jeg hater ikke bikini, sol eller sommer En som ikke viser frem alt annet enn streken i rumpa eller niplene mine.

For det vil jeg faktisk aller helst ha i fred! Tro det eller ei. Jeg er en stor dame. For jeg ender nok opp naken.

norske pupper norsk sex blogg Mye tyder på at de hadde forventet å kose seg på hotellet med et utvalg langt cupido magasin nude thai women jenter enn de tre damene de møter, og flere greier ikke å skjule sin skuffelse foran kamera. Et par stykker til og med i svart aftentoalett. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i TV3, til Side2. Og det er jeg innmari glad. Jeg er en stor dame. Til norske pupper norsk sex blogg for at den danske vrien med å sende inn et utvalg MILFs på hotellet utvilsomt vekker oppsikt vil det ikke bli noen eldre damer å se i den norske utgaven av programmet.

Det er sommer og det er sol. Puppene mine er nemlig bare pupper, og det er faktisk noe av det mest naturlige i hele verden. Det er faktisk  bare  et par pupper. Inne sover C og to kompiser av han. Ja, det er klart det er! Det er jo det da, haha Eller, det vil hvert fall ikke jeg!

Nei, jeg har ingen tatoveringer! Hva kan jeg egentlig svare? Det var det for denne gang! Det er aldri greit. Det er ikke innafor at noen tar screenshot, men det er en risiko man tar.

Det samme gjelder tilbake. Sex skal aldri presses. Fordi hun ikke klarte alt hun selv ville. De er der fordi hun ikke har pustet, sovet og spist som hun burde og fordi hodepinen nesten er uutholdelig. Noe bedre kan vi jo faktisk ikke. Jeg tror hvert fall det kan bli litt kult Hipphurra for en effektiv og fin dag! Jeg har jo hvert fall sendt den. For, hva er en av de gyllene reglene i et vennskap? Joda, man lager kanskje en avtale om at man ikke skal snakke om det. Var det derimot snakk om kids og forlovelse er muligens saken  liiiiitt  annerledes.

Det er faktisk skikkelig kjipt og vanskelig. Venninna mi ville jeg skulle skrive om det og hun tar gjerne i mot tips i kommentarfeltet. Ute griller C, lillebroren hans og faren hans. Selv lager jeg kyllingsalat samtidig som jeg blogger. Sola skinner, jeg har det fint og jeg tenker mye om dagen. Nesten litt for mye. Vet dere hva jeg klarte idag?

Og vet dere hva? Selvom jeg surra MAX! Og det er like frustrerende hver eneste gang. Om det er noen lekre bitches, sier Türk innledningsvis. Man ser deretter de glade guttene entre en av hotellets barer og at de ivrig plystrer på tre kvinnelige skikkelser som står med ryggen til nede ved bassenget.

Bakfra er det vanskelig å ane hvor gamle de tre er, men da guttene går ned til bassenget for å hilse på dem ser man tydelig at de får seg litt av et sjokk. Mye tyder på at de hadde forventet å kose seg på hotellet med et utvalg langt yngre jenter enn de tre damene de møter, og flere greier ikke å skjule sin skuffelse foran kamera.

Da ble vi litt røde i toppen, innrømmer Patric. Blondt hår og silikonpupper Guttegjengen ser imidlertid ut til å ta det hele med fatning etter at det første sjokket har lagt seg.

Hun har noen kjempepupper, sier Julian 20 fornøyd til kamera og referer til den 46 år gmle blondinen med store silikonpupper.

Det kan nevnes at Linse, hvis egentliges navn er Lenina Kessler, er en dansk TV-personlighet som er mest kjent for at hun visstnok har Skandinavias største silikonbryster. Hun har også spilt i flere filmer og hun har hatt sitt eget realityprogram på danske TV 3. Serien viste hvordan fetisj modellen og skuespilleren lever sitt liv, og både datteren, Stephanie, Moren, Ann, og hennes kjente bror, den profesjonelle bokseren Mikkel Kessler, var med i programmet.

Linse har også sin egen blogg.

0 thoughts on “Norske pupper norsk sex blogg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *