Sex anonnser sex leketøy

sex anonnser sex leketøy

Og mannen da, hva med ham? De fleste produsenter som rettet seg mot kvinner begynte derfor i større og større grad å inkludere produkter for menn. Kombinasjonstanken bak var mersalg via de kvinnelige kundene samt muligheten for menn til å finne noe tilsvarende det som tilbys kvinner. Eksponeringen alene har bidratt til å gi herreproduktene en bredere aksept og gjort det lettere for menn å finne noe de liker og eller tør å prøve eller kjøpe, sier Karianne Rønning i Laid AS.

Etterhvert som salget og den generelle aksepten tar seg opp, øker også kravene til bedre utformede produkter, bedre kvalitet, samt et større utvalg av produkter. Det er derfor nærliggende å tro at dette vil kulminere i en «sexleketøysrevolusjon» for herrene i årene som kommer, sier Rønning, og det er heller ingenting som tyder på noe annet.

Fordommene slipper mer og mer, det er trøkk på produktfronten og omsetningen av herreleketøy er stadig økende. Men det som er verdt å merke seg er at produktene som finnes på markedet i dag er blitt til for å innfri en etterspørsel, og den må selvsagt komme fra mennene selv.

Disse fås med og uten vibrasjon, men ikke alle gir en ereksjonsfremmende effekt. Noen er ment og skulle stimulere klitoris samtidig, men vibratoren kan også snus og slik stimulere testiklene i stedet. Ringen kan også festes rundt pungen, og noen har en «hale» som stimulerer perineum. Jeg tror mange heterofile menn nå ser det som akseptabelt å kjøpe et sexleketøy til seg selv, enten det er en masturbator, penisring eller en prostatavibrator , sier Chloe Pearce som er pressetalskvinne i Nexus, en av de ledende merkevarene innen sexleketøy for menn i Europa.

Hvor ville vi vel stått i dag om ikke kvinnene hadde ledet an og etter hvert begynt å dele moroa med partneren? Men blant tabuene som sitter hardest i, er anallek. Nexus produkter prøver i likhet med flere andre nye merkevarer å overkomme disse tabuene ved å tenke enkelt, stilfullt og maskulint design, med innovative produkter og ved å holde seg langt unna grafisk terminologi når produktene beskrives. Alltid oppdaterte Terje Presthus, presseansvarlig hos Erotikknett.

Han har også nevnt noen produkter spesifikt, men det kan være greit å minne om ordspråket «smaken er som baken». Sjømannsbrud, lommevagina, håndvagina, masturbator, eller «fleshlight», som også er navnet på originalmerket. Dette har lenge vært det mestselgende sexleketøyet for menn. Det finnes et utall varianter, også kopier, men hovedforskjellen er at selve innlegget har ulike overflater. En serie med vibrasjon og to nye serier med en annen utvendig hylse kommer på markedet i Europa i løpet av og er ventet å skulle gi produktet noen nye egenskaper med tanke på innvendig lufttrykk og håndkontroll.

Har man ikke så sansen for naturtro produkter, er onanihylstrene til Tenga verdt å merke seg. Fun Facory var tidlig ute med å tilby kvalitetsprodukter for kvinner i silikon, men de har de siste årene gradvis beveget seg inn i markedet med sexleketøy for menn. Deres «Cobra libre» er en oppladbar vibrator som fokuserer på stimulering av «mannens klitoris», glans. Dette er et helt annerledes produkt for menn og bør derfor nevnes, en vagina som roterer.

Fun Facory «Cobra libre» er en oppladbar vibrator som fokuserer på stimulering av «mannens klitoris», glans. En oppladbar vagina som roterer med en serie forskjellige hastigheter. Den er oppladbar, utstyrt med en serie forskjellige hastigheter og gir til dels svært kraftig stimulering.

På den negative siden er produktet relativt omfattende å rengjøre og har et relativt høyt lydnivå. Men dette er det første produktet deres så vi er spente på fortsettelsen.

Dette er analpluggene som begynte som medisinske hjelpemidler i , men som i dag går for å være de beste pluggene på markedet.

Pluggene skal gi kraftigere og lengre orgasmer helt uten vibrasjon, det er kun muskulaturen som regulerer stimuleringen. Produktene lages i hardplast av medisinsk kvalitet; hver eneste lille kurve er nøye gjennomtenkt og skal stimulere det mannlige «g-punktet», prostatakjertelen også kalt p-punktet, red. Nexus startet med å lage anatomiske buttplugger for menn, men tilbyr nå også produkter som stimulerer kvinnens g-punkt. Kom og lek med meg! Jeg liker harde peniser! Jeg liker å bli fortalt hva de skal gjøre, hva du liker.

Jeg liker å spille kle seg. Suger penis er min favoritt. Jeg liker også sexleketøy. Jeg liker å eksperime Å gjøre meg tror jeg ønsker å oppfylle dine drømmer interesserer meg mye!

Hvordan kan du oppnå det? Du slår showet mitt, så vær en gentleman; Jeg er her og venter! Sekretær i løpet av dagen Din elskerinne i løpet av natten. Kan jeg hjelpe deg? Lege og professor i sexologi, Esben Esther Pirelli Benestad, jubler når han hører at sørlendinger er aktive kunder i sexbutikkene på nettet.

Det betyr at vi har et friere forhold til seksualiteten sin, sier Pirelli Benestad, og drar en litt uvanlig sammenligning:. Den blir det god mat av, interessen for sexleketøy blir det god sex av. Da er jeg glad resten av dagen, sier professoren. At det er stadig flere godt voksne mennesker som handler sexleketøy, gleder også Pirelli Benestad. Man er kanskje mer redd for å skille seg ut som ung, og er blitt mer trygg på seg selv når man blir eldre, sier hin.

Hin erkjenner imidlertid at det fortsatt kan være flaut for enkelte å handle i fysiske sexleketøybutikker. Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.

sex anonnser sex leketøy

Sex anonnser sex leketøy -

Sexverktøyet alle par trenger. Lik oss gjerne på Facebook! Da de kom til nettbutikker som selger sexleketøy, oppdaget de imidlertid tall som ikke stemte overens med hva de hadde forventet.

Sex anonnser sex leketøy -

Ikke en hudfarget penis med blodårer på. Men for å sette det litt i sammenheng, la oss skjele til den kvinnelige sexleketøysrevolusjonen. Dette området er svært seksuelt følsomt hvis det blir stimulert. Vi krever isabella martinsen nude granny anal navn. Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Eksponeringen alene har bidratt til å gi herreproduktene en bredere aksept og gjort det lettere for menn å finne noe de liker og eller tør å prøve eller kjøpe, sier Karianne Rønning i Laid AS.

Cumming på samme tid! Kom og lek med meg! Jeg liker harde peniser! Jeg liker å bli fortalt hva de skal gjøre, hva du liker. Jeg liker å spille kle seg. Suger penis er min favoritt. Jeg liker også sexleketøy. Jeg liker å eksperime Å gjøre meg tror jeg ønsker å oppfylle dine drømmer interesserer meg mye!

Hvordan kan du oppnå det? Du slår showet mitt, så vær en gentleman; Jeg er her og venter! Sekretær i løpet av dagen Din elskerinne i løpet av natten. Slik tror ekspertene sex kommer til å bli i framtiden.

De kommer i de fleste materialer, størrelser og en rekke utforminger for å sørge for forskjellige former for stimuli — klitoris, vaginalt eller analt, for eksempel. Hvem husker ikke «The rabbit», kjent fra Sex og Singelliv-serien? Forløperen til vibratoren, på mange måter. Stort sett formet som en penis, og fungerer i motsetning til den batteri- eller strømledningdrevne vibratoren, manuelt.

Materiale og farge og størrelse er igjen i alle varianter. Noen er blant annet ment for vaginalt og g-punktsstimuli, andre analt. Utformingen av sexleketøy er altså mangfoldig - og de er ikke alltid like lette å kjenne igjen. Dersom du tror du har full oversikt, så kan du teste deg selv her: Er det en sexleke eller hundeleke?

Nå har jeg fått karret meg til og skrive innlegget om de som ble ukens blogg. Dette er et helt annerledes produkt for menn og bør derfor nevnes, en vagina som roterer. Fun Facory «Cobra libre» er en oppladbar vibrator som fokuserer på stimulering av «mannens klitoris», glans. En oppladbar vagina som roterer med en serie forskjellige hastigheter. Den er oppladbar, utstyrt med en serie forskjellige hastigheter og gir til dels svært kraftig stimulering.

På den negative siden er produktet relativt omfattende å rengjøre og har et relativt høyt lydnivå. Men dette er det første produktet deres så vi er spente på fortsettelsen. Dette er analpluggene som begynte som medisinske hjelpemidler i , men som i dag går for å være de beste pluggene på markedet.

Pluggene skal gi kraftigere og lengre orgasmer helt uten vibrasjon, det er kun muskulaturen som regulerer stimuleringen.

Produktene lages i hardplast av medisinsk kvalitet; hver eneste lille kurve er nøye gjennomtenkt og skal stimulere det mannlige «g-punktet», prostatakjertelen også kalt p-punktet, red. Nexus startet med å lage anatomiske buttplugger for menn, men tilbyr nå også produkter som stimulerer kvinnens g-punkt. Analpluggene skal gi kraftigere og lengre orgasmer helt uten vibrasjon, det er kun muskulaturen som regulerer stimuleringen.

De bruker utelukkende medisinsk plast og silikon i sine produkter, som har et gjennomtenkt design som er anatomisk korrekt. Rocks off er en engelsk produsent av sexleketøy i rent silikon. De slo igjennom med «Rock chick», et produkt som med sitt unike design ble lagt merke til over hele verden.

Senere kom poppisene «Rude boy», «Bad boy» og «Naughty boy», produkter laget for å stimulere mannens g-punkt. For de som liker stål må Njoy nevnes, som Pfun plug. Dette er stålpluggenes Rolls Royce. Merk deg også at de fleste produsenter etterhvert har fått noen plugger i sortimentet sitt som er laget for menn, men disse som er nevnt her, er de største og viktigste, ifølge Terje Presthus i Erotikknett.

En penisring brukes som regel for å gjøre en erigert penis hardere og mer utholdende for en periode. Penisringen gjør at blodet holder seg i peniskaftet, noe som gjør at mannen vil bruke lengre tid på å få orgasme og forsterke den.

Fås i dag både med og uten vibrasjon. De fleste produsenter av sexleketøy har noen penisringer i sitt sortiment, så her er det egentlig umulig å plukke ut noen spesielle, det må eventuelt være norske LAID som har en serie kvalitetsringer.

I det billigere segmentet er det verdt å nevne Screaming O. Screaming O har de siste årene vokst fra en liten bedrift som laget et vibrerende egg, til å bli en av de største innen produksjon av spennende penisringer. De har vunnet en rekke priser, fra priser for beste nye produkt i til beste produsent i Penispumper selger, slik er det bare, selv om mange nok vil strides om hvorvidt dette er et sexleketøy, og hvorvidt det bør nevnes i en slik oversikt.

Men, med det sagt, så er verdens mest solgte pumpe fra Bathmate. For flere tips, les denne guiden fra Kondomeriet. Terje Presthus ved Erotikknett. Sjekk også ut Kondomeriet. Følg Klikk Helse på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost.

Her er kvinnens erogene soner. Dette funker bedre enn porno.

Report post  ·  7. Det er særlig lengden som varierer. For effektive kile-ører til tross, produktet har sitt opphav i pornoindustrien og er totalt sett et «billig» plasttivoli av en overdimensjonert og litt uhåndterlig juksepenis, laget på menns premisser. Men den jeg bruker i senga er en helt enkel vibrator jeg fikk i gave, og den er vel snart mer enn ti år gammel. Alltid oppdaterte Terje Presthus, presseansvarlig hos Erotikknett.

0 thoughts on “Sex anonnser sex leketøy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *